header

UPC hálózatfejlesztéssel kapcsolatos információk

 

Hamarosan Bényére is megérkezik a UPC szupergyors hálózata

Heteken belül Bényén is elérhetővé válik a UPC Magyarország legmodernebb, szélessávú hálózata, amely kiváló minőségű és nagyon gyors internetelérést, és további TV csatornákkal a szórakozás teljesen új élményét biztosítja majd. A fejlesztésekkel a UPC számos olyan egyéb szolgáltatása is elérhetővé válik, melyek kényelmesebb és minőségi internethasználatot és a korlátok nélküli szórakozás korszakát hozzák el Bénye lakóinak. A UPC Magyarország tájékoztatása szerint várhatóan októbertől válik elérhetővé a szolgáltató legmodernebb szélessávú optikai hálózata Bényén. A stabil és gyors internet és a rendkívül széles – számos HD csatornát is tartalmazó – televíziós kínálat mellett a UPC innovatív szolgáltatásai is az előfizetők rendelkezésére állnak majd. Ezek között több olyan is akad, amelyhez a digitális díjcsomag birtokában, külön díj fizetése nélkül juthatnak hozzá a felhasználók. Az ingyenes műsorvisszanézővel egy héten át lehet visszanézni a műsorokat előzetes felvétel beállítása nélkül, valamint elérhetővé válik a UPC Havidíja műsorkölcsönzési (MyPrime) szolgáltatása is, amely egy komplett videotékához való hozzáférést jelent, csupán egyetlen gombnyomással. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több százezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyenes WiFi elérést.

A kiváló minőségű, nagy sávszélességű Happy Home csomag nagyon gyors, másodpercenként akár 500 megabit letöltési sebességet biztosít majd a felhasználóknak, ezáltal önmagában a böngészés is élménnyé válik. A nagyobb adatátviteli sebesség megkönnyíti a kapcsolattartást – nem szakadozik többé a hang online telefonálásnál, vagy a kép a webkamerás beszélgetéseknél. Gyorsabban betöltődnek a videók, hamarabb letöltődnek a különböző fájlok, azaz jelentősen kényelmesebbé, élménnyé válik a hétköznapi internethasználat. Ez nem csupán az otthoni kikapcsolódásnál, szórakozásnál jön jól, hanem például a távmunka tekintetében és a vállalkozók számára is teljesen új távlatokat nyit.

A UPC szélessávú szolgáltatásait azonban már nem csak akkor élvezhetik a leendő ügyfelek, ha otthon vagy az irodában vannak. A UPC Mobil szolgáltatásai, a Super és Super Plus csomagok előfizetőinek 120, illetve 400 perc hálózaton belüli beszélgetést kínálnak, és korlátlan adatforgalommal is igénybe vehetők. Sőt, a Super Plus akár korlátlan beszélgetéssel is kérhető. A csomagok mellé ráadásul a legmodernebb készülékeket, így például az iPhone modelleket is kedvezményes feltételekkel kínálja a UPC. A mobilinternet segítségével az ügyfelek pedig már otthonuktól távol, utazás vagy nyaralás közben is megnézhetik kedvenc tévéműsoraikat, a UPC Horizon Go alkalmazással.

Jó hír a vállalkozók számára, hogy a UPC Business csomagok előfizetőinek olyan kényelmi szolgáltatások is elérhetővé válnak, mint a UPC üzletekben történő gyorsabb kiszolgálás és a kifejezetten üzleti ügyfelek számára létrehozott telefonos ügyfélszolgálat.  A UPC a vállalkozók életét, az üzletvitelt és az ügyintézést is könnyebbé kívánja tenni, mégpedig azzal, hogy teljes körű telekommunikációs szolgáltatásokat kínál egy helyről, egy számlán és kiegészítő szolgáltatásokon keresztül.

A legújabb fejlesztésekről, további lehetőségekről, kedvezményes belépési díjakról a UPC monori és dabasi üzletében, a 1221-es telefonszámon (vagy a 1420-as üzleti ügyfélszolgálati számon) és a www.upc.hu weboldalon is szívesen adnak információt a cég munkatársai, valamint értékesítőik személyesen is felkeresik majd a hálózatfejlesztésben érintett terület lakóit.

A fejlesztés az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése és kivitelezése a Közép-Magyarország Régióban” című, NFM-KMR-2016-01 számú NFM felhívás, NFM-KMR-2016-2017-00032/” pályázat keretében valósul meg.


Hamarosan Bényére is megérkezik a UPC szupergyors hálózata. Akár 500 megabites net, digitális tévé HD minőségben és még számos új, izgalmas vezetékes és mobil szolgáltatás a lakossági és az üzleti ügyfeleknek! A kedvezményes belépési akciókért a lakossági ügyfeleink hívják  a 1221-et, üzleti ügyfelek a 1420-at, vagy kattintsanak ide.