header

orvosi rendelés

Kedves Betegek!

A háziorvosi ellátásra előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség, dr. Marosi József telefonon keresztül kereshető hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-14 óra között az alábbi telefonszámon:

06-20-432-61-91 vagy a rendelő telefonszámán: 06-29-434-086

A receptkérelmeket továbbra is papír alapn a rendelő bejáratánál lévő postaládába bedobhatják, a receptek felírása hétfőn és szerdai napokon történik.

A váróban egyszerre 3 fő tartózkodhat és kötelező a szájat eltakaró maszk vagy sál viselése.

Rendelési idők:

Hétfőn Bényén: orvos és nővér 9-11-ig

Kedden Káván: orvos és nővér 14-16-ig

Szerdán Bényén: orvos és nővér 9-11-ig

Csütörtökön Bényén: orvos 14-16-ig

Pénteken Káván: orvos és nővér 9-11-ig

Megértésüket köszönjük!

Tájékoztatom Önöket, hogy az orvosi ügyeleti rendszerben 2021. január 1-től változás következik be.

A jelenlegi veszélyhelyzetre, valamint az egészségügyben lévő folyamatos szakemberhiányra tekintettel átmenetileg hat hónapig az alábbiak szerint változik az orvosi ügyeleti rendszer: Pilisen egy fő mentőtiszt látja el a betegeket ambulancián, a kivonuló szolgálatot pedig a monori és gyömrői ügyelet látja el központi irányítással.

 A monori ügyeleti helyszínhez Monor, Csévharaszt, Monorierdő, Nyáregyháza, Pilis, Vasad települések közigazgatási területe, míg a gyömrői ügyeleti helyszínhez Gyömrő, Bénye, Gomba, Káva, Mende, Pánd, Péteri települések közigazgatási területe fog tartozni, de sürgős ellátást igénylő esetben mindkét orvosi rendelő fogadja azokat a betegeket is, akik nem az ellátási területükhöz tartoznak.

Mindezek alapján a központi orvosi ügyelet helyszíne: 2230 Gyömrő, Szt. István út 55.

Elsősegélynyújtó pont: 2721 Pilis, Szent István park 1.

Az orvosi ügyelet telefonszáma változatlan: 06/29/496-011, kérem, minden esetben előbb hívják az ügyeletet, ahol a központi irányítás segítségükre lesz.