header

Tájékoztató Tápiómenti Települések Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata 2020.03.02-án kelt levelével kapcsolatban

 Tisztelt Lakosok!

 

A Tápiómenti Települések Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata 2020.03.02-án kelt levele NEM fizetési kötelezettségről tájékoztat!

A benne szereplő április 15-i határidő május 31-re módosult a Társulat Intéző Bizottságának döntése alapján!

A levelet csak azok kapták, akiknek (a Társulat nyilvántartása szerint) még nem készült el az úgynevezett "házi bekötővezetéke".

 

A Tápiómenti Települések Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata 2020.03.02-án kelt levelével kapcsolatban szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy NEM fizetési kötelezettségről tájékoztatja Önöket a Társulat!


Felszólítják a lakosságot, hogy akinek még nincs az ingatlana élőre kötve a fővezetékre, haladéktalanul csináltassa meg a helyes rákötést egy vállalkozóval, majd a munka elvégzéséről a számlát először a bényei önkormányzat épületébe szíveskedjen behozni hitelesíttetni. A kijárási korlátozás és a veszélyhelyzet miatt az önkormányzat zárva tart, ezért ebből a célból Önöket CSAK hétfő, szerda és pénteki délelőtti napokon tudjuk fogadni, kizárólag irataik leadása céljából.

A Társulat levelében mellékletként megküldött nyilatkozatot hiánytalanul töltsék ki, és az általunk hitelesített számlával együtt küldjék vissza a Társulatnak levélben (2760 Nagykáta, Egreskátai út 27.) vagy e-mailben (tapiotarsulat@gmail.com) a megadott, 2020. április 15-i határidővel szemben tehát 2020. május 31.-ig!

Fenti határidő után a Társulatnak nem áll módjában visszatéríteni a házi bekötés díját (gravitációs bekötés esetén 60 ezer Ft, nyomott bekötés esetén 90 ezer Ft).
Aki saját maga szeretné elvégezni a házi bekötést, lehetősége van rá, viszont a TRV Zrt. műszaki kollégájának a hitelesítésére lesz hozzá szüksége.

Akinél a házi bekötés már megvalósult és a TRV Zrt. által küldött számlán szerepel a szennyvízelvezetés díja is, akkor kérem, hogy a tapiotarsulat@gmail.com címre küldött levélben jelezzék ezt a Társulat felé!

Amennyiben a házi bekötés korábban már megvalósult, de nem jelentették le a TRV Zrt-nek és a szolgáltató nem is számláz Önnek szennyvízdíjat, akkor kérem, hogy haladéktalanul jelentsék be a TRV Zrt.-nek, mert ellenkező esetben talajterhelési díjat kell fizetniük.

 

                                                                                              Kovács Erika

                                                                                              polgármester